Categories Alte sporturi

Karateka se fac din nou remarcati la doua intreceri interesante

KDL-Bosnia H.Un sfarsit de saptamana foarte aglomerat pentru practicantii clubului oradean King do-Lions, care a participat la doua competitii.
Prima delegatie a clubului formata din antrenorul Romeo Tulkos, sportivii Karina Mihuta, Denisa Cotut, Razvan Cotut si instructoarea Camelia Ionescu, care de aceasta data a facut parte din corpul de arbitrii au reusit sa obtina 2 locuri I si 3 locuri III la Grand Prix-ul Bosniei Hertegovina , unde peste 300 sportivi din 13 tari s-au intercut la probele de tull (exercitii de forma).

Sportiva Mihuta Karina a obtinut locul I la lupta copii -14ani/-55kg si locul III la tull gup 2-1; Denisa Cotut a cucerit locul I la lupta junior -64kg si locul III la tull junior feminin 1 DAN, iar sportivul Razvan Cotut a urcat pe treapa a treia a podiumului la lupta junior -55kg.

Invitatul de onoare al acestui eveniment a fost GM Kim Ung Chol 9DAN , directorul de concurs al federatiei mondiale. Domnia sa si-a confirmat prezenta si la Openul Romaniei desfasurat la Bors in perioada 15 si 16 iunie, fiind un concurs organizat de clubul King do-Lions.
Cealalta parte a echipei s-a deplasat la Cupa Memoriala “Dan Olaru” editia a IV-a la Timisoara si a fost condusa de antrenoarea Andreea Ganea si arbitrul Szabo Sergiu. Clubul oradean a participat cu sportivii: Cseros Szofia, Ionut Bohus, Lengyel Franco, Constantinescu Cezar si Devid Blaga. Aici sportivii au cucerit 1 loc I; 1 loc II si 3 locuri III astfel:
Cseros Szofia – locul I la lupta copii -8ani/+25kg, Ionut Bohus – locul II la lupta copii, Constantinescu Cezar, Lengyel Franco si Devid Blaga locul III la lupta.
“A fost o competitie foarte bine organizata pe doua discipline, taekwon-do si karate. Suntem foarte bucurosi ca am putut participa cu cativa sportivi. Dan Olaru, a fost vice-presedinte al Federatiei Romane de Taekwon-do ITF si antrenor de lot national. El a avut o contributie importanta in promovarea taekwon-do-ului dar si al karateului in Romania, motiv pentru care ii purtam cu totii un respect deosebit si ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi.”- Andreea Ganea.
Recent au avut loc in cadrul clubului King do-Lions alegerile pentru urmatorii ani astfel noua conducere a clubului pentru un mandat de 4 ani este urmatoarea: Andreea Ganea-presedinte, George-Vlad Popa-vicepresedinte si Ioana Mihaela Irimus-secretar.
“Ca antrenor principal al clubului sunt multumit de rezultatele sportivilor nostri si ma bucur foarte mult ca am reusit sa onoram invitatiile ambelor competitii. Mult timp de bucurie nu avem deoarece luna viitoare in fiecare weekend avem competitie: Openul Italiei, Cupa Colosseum-Kempo la Baia Mare, Openul Romaniei, iar apoi Openul Macedoniei.
In ceea ce priveste noua conducere a clubului i-am asigurat ca ii voi sprijini mereu in activitatea clubului si sunt convins ca se va urmari scopul si obiectivul prevazut in Statut, lucru care va aduce succesul asteptat!”- Romeo Tulkos

About Author