SA DAM CEZARULUI, CEEA CE MERITA!!!

milanÎn orice sport, individual și de echipă, să câștigi titlul național, nu e la îndemâna oricui. Și nu sunt multe secrete, muncă, muncă și iar… talent. Orice jucător talentat poate muri speranță, dar aproape orice talent care muncește are șansa lui să ajungă sus.

CSM U Oradea a ajuns sus în România, și anume foarte sus în doi ani consecutiv. A câștigat de două ori la rând titlul național, și e absolut meritul tuturoro celor implicați în activitatea acestei secții de baschet masculin. Fiecare, cu aportul lui mai mic sau mai mare. E o bucurie absolut normală după un sezon lung, încărcat și cu multe schimbări. Cum îi place unui antrenor să spună, un sezon în condiții speciale sau atipic.

E momentul bucuriei, e momentul ca artizanii principali ai acetui succes să fie recompensați pe măsură și să se bucure că au reușit în munca lor. Binențeles că în CV-ul fiecărui jucător, un titlul în România sau chiar două va conta în ceea ce privește viitorul lor. Trabuie să știe și cum să-l valorifice.

Una peste alta, CSM U Oradea a fost echipa mai bună într-unsezon destul de lung și dificil, iar obiectivele secției în fiecare an sunt Cupa României și campionatul. Dacă în cupă au jucat finala și au cedat abia pe final de joc, iar în campionat au triumfat. Putem vorbi de atingerea obiectivelor principale, iar pasul următor și anume Europa ar fi la îndemâna noastră în condițiile în care jucătorii actuali sau cei care vor veni au valoare necesară să aspire la mai mult.

Îmi aduc aminte că după câștigarea primului titlul național, la conferința de rpezentare a noilor achiziții la unison, toți au spus că au venit în România nu neapărat că CSM-ul a câștigat campionatul ci pentru Cupele Europene. Clar!!! Deci se poate și e absolut obligatoriu ca acest deja renumit club la nivel națiuonal să depășească granițele țării.

About Author