Categories Fotbal

Dupa un dublu succes, CSC Sanmartin promoveaza in Liga a 3-a!!!

rsz_img_20190504_110836Sâmbătă 22 iunie va rămâne o zi importantă în istoria formației de fotbal, CSC Sânmartin. Bihorenii antrenați de Călin Cheregi au reușit o performanță mai mult decât notabilă și anume promovarea în Liga a 3-a.

Gruparea bihoreană a jucat barajul de promovare, tur – retur cu cei de la CS Florești, campioana județului Cluj. În urmă cu o săptămână în tur, bihorenii s-au impus în deplasare cu scorul de 2-0, golurile învingătorilor au fost marcate de Arsene din lovitură liberă și Sergiu Pop.

La doar șapte zile distanță, la Sântion, bihorenii au reputat un nou succes tot cu același scor 2-0 (0-0) după reușitele lui Sergiu Pop și Ban.

Disputa a fost una destul de modestă, miza jocului și căldura punându-și amprenta în exprimarea celor două echipe. Primele minute au fost de tatonare, contactele erau destul de dure iar fazele de poartă au lipsit.

fotOaspeții au beneficiat de o lovitură liberă destul de periculoasă, care a rămas fără rezultat. De partea cealaltă, bihorenii au încercat să pună stăpânire pe mijlocul terenului, dar jocul combinativ nu a funcționat tocmai normal. Pe final de repriză, CSC Sânmartin a avut două situații de gol, irosite în fața porții adverse. Nogo s-a accidentat, gazdele au fost nevoiți să efectuaze o schimbare în sistemul de joc.

Partea a doua a avut un ritm mai bun în debut, dar o dată cu trecerea timpului cele două echipe și-au pierdut luciditatea. Scorul a fost deschis de Sergiu Pop cu o execuție de senzație, șut de la aproximativ 30 metri aproape de vinclul porții adverse.

Organizatorii au prins curaj, au atacat mult mai deciși, iar Ban cu un șut plasat după o acțiune personală a stabilit scorul final. ultimele secvențe ale partidei le-au aparținut celor din Florești care au ratat două ocazii destul de importante.

Una peste alta o promovare mai mult decât meritată pentru echipa mult mai bună și mai valoroasă acest aspect fiind demonstrat pe teren. Munca de un an de zile a dat roade în condițiile în care echipa s-a pregătit meci de meci iar seriozitatea și dorința de afirmare a celor tineri au făcut ca CSC Sânmartin să fie încă de pe acum un adversar redutabil și în LȘiga a 3-a.

CSC Sânmartin: Barabaș – Fl. Pop, Nogo (22 Lupșe), Alex Pintea, Arsene – Tiponuț, Cuc – Ovi Popa (61 Szabados), Sorian, Ionuț Ban (83 Claudiu Popa) – Sergiu Pop (87 Sebastian Brata). Antrenor: Călin Cheregi.

Unirea Florești: Țicrea – Bran, Pârvan, Corpodean, Trușcă, – Feher, Frătean, – Dîrjan, Crăciun, Svichi – Adrian Pintea. Antrenor: Călin Budișan.

About Author