Categories Fotbal

La Baza Sportiva Tineretului va fi desemnata campioana nationala la Minifotbal

IMG_20180912_193748Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal se va desfășura la Oradea în acest an. Cele 20 de echipe, care au obținut calificarea la merele turneu final, se vor întâlni la Baza Tineretului unde se va juca pe patru terenuri. Din nefericire, deși se cunoaște afluența de public la astfel de finale, acest turneu, cel mai mare la nivel național nu a găsit un loc pentru terenul mobil, în ”buricul” târgului, măcar pentru fazele finale. Asta este, dacă nu ești Art Nouveau n-ai nicio șansă. Deci cu Primăria situația s-a rezolvat tipic românește, în sensul că ”Nu se poate”. Ei cu ale lor, noi cu ale noastre, astfel că Turneul Final va fi găzduit de Oradea, la Baza Sportivă Tineretului. Terenul 1 de la Baza Tineretului va deveni terenul ”mobil” care va beneficia de cel mai bun gazon sintetic existent în lume la această oră: gazon non infill!

Competiția va reuni 20 de echipe., cele mai bune din țară. Printre acestea și noua campioană a Bihorului: Bad Boys Oradea care va evolua în Grupa 1. Dar iată componența grupelor cu precizarea că din fiecare grupă (care numără câte cinci echipe) se califică în sferturile de finală primele două clasate.

GRUPA A 1. Nova Vita Mures 2. Old Boys Bucuresti 3. FC Hermannstadt Sibiu 4. VLD Trans Baia Mare 5. Bad Boys Oradea

GRUPA B 1. La Bolta Alba Iulia 2. Corvinul Hunedoara 2011 3. Tazmannschaft Bucuresti 4. Fratelli Bianconeri Galati 5. Dia Guard Divino Zalau

GRUPA C 1. Juventus Sibiu 2. Extraterestrii Bistrita 3. Autovip Garden Salaj 4. Danco Pro Bucuresti 5. MAV Sports Timisoara

GRUPA D 1. Luxury Team Bucuresti 2. Sistema Arad 3. Ajax Dulcisimo Galati 4. AS Glissando Timișoara 5 Young Boys Târgoviște.

Campionatul Național debutează joi, 4 iulie, de la ora 21:00, cu ceremonia de deschidere și primele două partide din faza grupelor. Vineri și sâmbătă vor avea loc partide din faza grupelor; sâmbătă seara, cel mai probabil, văr avea loc sferturile de finală. Duminică sunt programate semifinalele alături de finala mică și finala mare ale Campionatului Național.

Altfel, s-au întors de la Turneul final cele trei echipe care au reprezentat Bihorul la Campionatul Național rezervat Firmelor și Instituțiilor Publice care s-a încheiat la Piatra Neamț și la care au participat 33 de echipe. Cele trei echipe au fost: Dedeman, Celestica și Termoficare. Toate s-au calificat în 16=imi de unde a început și ghinionul. Astfel în 16-imi Dedeman a întâlnit pe Termoficare! Dedeman s-a impus cu 5-2 și s-a calificat în optimi unde a ajuns și Celestica, dar ghinionul a continuat pentru că cele două s-au întâlnit între ele. A câștigat Dedeman care s-a calificat, pentru a doua oară consecutiv, în sferturi însă tot aici s-a oprit și parcursul orădenii fiind învinși de Fenix Play Piatra Neamț, echipa gazdă care avea să și cucerească trofeul. În foto jos: organizatorul Spiros Baltsavias alături de cei tei reprezentanți ai echipelor care au evoluat la Turneul Final al Firmelor.
Noul Campionat Județean de Minifotbal rezervat echipelor de firme și instituții publice va debuta la 1 septembrie. Până atunci se vor efectua înscrieri.

About Author