Categories Tenis

SUPERB. Simona Halep se califica in stil de mare campiona in semifinale!!!

LONDON, ENGLAND - JULY 09: Simona Halep of Romania plays a backhand in her Ladies' Singles Quarter Final match against Shuai Zhang of China during Day Eight of The Championships - Wimbledon 2019 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 09, 2019 in London, England. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

În cursul zilei de marți 9 iulie la Wimbledon a avut loc unul dintre meciurile din cadrul sferturilor de finală ale celui de-al treilea turneu de Grand Sleam din acest an.

Românca Simona Halep, cap de serie numărul 7 a întâlnit-o pe chinezoica Shuai Zhang.

Simona Halep (7 WTA) a câştigat primul set al meciului cu Shuai Zhang (50 WTA), scor 7-6 (4), din sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. Partida a început în jurul orei 15:10, pe terenul 1.

Chinezoaica Shuai Zhang nu i-a dat nicio şansă Simonei Halep la începutul meciului. Sportiva de 30 de ani a câştigat trei game-uri la rând. Fostul lider mondial a reuşit să reducă din diferenţă, a dus scorul la 3-1, însă Zhang a recuperat şi a restabilit distanţa, 4-1. Românca a revenit senzațional și a reușit în cele din urmă să se impună la tie-break.

A urmat un set al doilea fără istoric, în care Simona Halep (foto) a reușit să se impună cu scorul de 6-1.

About Author