Categories Tenis

Trofeul Damaco, editia a XVII-a a ajuns la final!!!

IMG_20190711_112853_1Timp de mai multe zile terenurile de tenis ale Bazei Sportive Sănătatea din Oradea au găzduit turneul naţional de tenis dotat cu Trofeul Damaco.
Competiţia, ajunsă la cea de-a 17-a ediţie, a fost organizată de Clubul Sportiv Sănătatea Oradea având ca partener unic grupul de firme Damaco.
Turneul de categoria a I-a a fost cuprins în calendarul Federaţiei Române de Tenis şi s-a desfăşurat la trei categorii de vârstă de 10, 12 și 14 ani, atât la feminin cât şi masculin și categoria 16 ani fete.
Bugetul turneului a fost de 10 000 ron, pentru ca premiile să fie pe măsură.

La categoria 10 ani fete podiumul a fost în exclusivitate orădean, Ungur Dauana și Silaghi Alexandra de la CS Municipal au fost primele urmate de Sofia Cătană de la Sănătatea. De asemenea la aceeași vârtă la băieți Tudor Ulianov din Satu Mare a câștigat categoria urmat de colegul său Morna Alexandru și Patrik Bolduț din Zalău.

La categoria 12 ani fete Giulia Popa a câștigat toate meciurile urmată de Henegaru Maria (ambele CSM Oradea) și Cristina Chiruț (Brașov) în timp ce la băieți Eric Morna (Satu Mare a dominat categoria urmat de Moș Sebastian de la Iris Ștei și Alex Buibaș (Sănătatea).

Categoria 14 ani fete a fost câștogată în cele din urmă de Nocaci Vanesa (Satu Mare( urmată de Patricia Simuț (CSM Oradea) și Barna Andreea (Ștei). La băieți Cristian Lentidis (Salonta) a fost declarat învingător urmat de Iustin Cuc (CSM Oradea) și Laurențiu Sabău (Salonta). În fine categoria 16 ani fete a fost dominatăp de Marinescu Bianca (Timișoara) urmată de Alexia Stoian (Alexandria) și Cezara But.

About Author