Categories Tenis

Au debutat jocurile de pe tabloul principal la Oradea Junior Trophy

IMG_20190722_114923În cursul dimineații de luni 22 iulie au debutat jocurile de pe tabloul principal al turneului Oradea Junior Trophy, categoria 16 ani. În data de 27 iulie vor avea loc duble pentru ca pe dete de 28 iulie să aibă loc finalele la simplu.

Întrecere una internațională, atât la fete cât şi la băieţi, este la a treia ediție, precedentele două au fost organizate la categoria 14 ani. Competiția este organizată de Tennis Europe în colaborare cu Federației Română de Tenis și CSM Oradea
Sâmbătă pe cele șase terenuri de zgură care oferă condiții bune de desfășurare a jocurilor au avut loc meciurile eliminatorii din calificări, pentru ca după aceea să se treacă la jocurile de pe pabloul principal (32 jucători atât la băței cât și la fete).

Municipiul Oradea va fi reprezentat cel mai bine la fete pe tabloul principal Floriana Popovici, legitimată la CSM Oradea este cap de serie numărul 1.
S-au înscris tenismeni din India, Ungaria, Marea Britanie, Spania. România și Republica Moldova.
Se vor acorda puncte importante în circuitul internaţional, după cum urmează 60 învingătorul, 45 finalistul, 30 semifinaliştii, 20 cei care au intrat în primii opt.
Cei patru arbitrii principali vor fi Ioan Mărginean din Cluj-Napoca, Benedek Elek din Odorhei, Băcescu Raluca din Brașov și Darius Șomolean din Oradea.

About Author