Categories Fotbal

Minunea de la Glasgow. CFR Cluj in play-off-ul Ligii Campionilor!!!

celticDupă ce a remizat, scor 1-1, în manșa tur, CFR trebuie să mizeze totul pe cartea ofensivă pe Celtic Park dacă vrea să obțină calificarea în play-off-ul Champions League. A fost seară extraordinară pentru fotbalul românesc, o victorie extrem de importantă scor 4-3, la finele căreia gruparea antrenată de Dan Petrescu a reușit să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor.

Conștient de dificultatea returului, Dan Petrescu rămâne totuși optimist: „Suntem încrezători. Trebuie să nu ne speriem, una peste alta să facem meciul vieţii”.

Partida Celtic vs CFR Cluj a fost cu adevărat interzisă cardiacilor. Minutul 27 Gooool CFR Cluj! Omrani centrează perfect, Deac trimite cu capul și mingea intră în poartă după ce lovește bara (0-1)

Minutul 51 Gol Celtic! Forrest egalează pentru scoțieni (ca în tur) cu un șut cu exteriorul, lângă bară, din interiorul careului. La acest scor, vom avea prelungiri (1-1).

Minutul 61 Gol Celtic! Luis Aurelio și Burcă se încurcă reciproc în careu, mingea ajunge la Edouard și acesta îl învinge pe Arlauskis cu un șut fără preluare (2-1).

Minutul 74 Goool CFR Cluj! Omrani șutează puternic, pe jos, și îl învinge pe Bain (care a atins mingea cu vârful degetelor)! La acest scor, CFR se califică grație golurilor marcate în deplasare (2-2). La doar un minut distanță, gol din nou Celtic! Edouard trimite o pasă pe jos, Christie înscrie în poarta goală, după ce Arlauskis a ieșit greșit în exterior (3-2).

Minutul 81 Goooool CFR Cluj! Păun trage foarte bine, la colțul lung, din afara careului, Bain respinge în exterior, iar Omrani trage violent sub bară și înscrie! (3-3). În ultimul minut al prelungirilor, Țucudean cu mult sânge rece l-a executat cu o scăriță pe portarul advers și a adus o victorie de neuitat!!! 4-3.

CFR este calificată în play-off-ul Ligii Campionilor unde va da peste Slavia Praga.

About Author