Categories Fotbal

Inspirația antrenorului si tripla lui Sergiu Pop fac diferenta

IMG_20190906_170828În cadrul rundei a treia a Ligii a 3-a de fotbal, seria a V-a, CSC Sânmartin a obținu o victorie extrem de importantă, scor 3-0 (0-0) în dauna celor de la Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Bihoreanii au făcut un meci foarte bun având șio noroc dar și un portar în persoana lui Barabas în zi bună. Inspirația lui Călin Cheregi de a-l folosi în partea a doua pe Sergiu Pop și reușitele acestuia din urmă au făcut diferența.

Disputa a început sub semnul echilibrului, formația adverssă extrem de experimentată cu jucători ca Rada, Dan Matei, Rus sau Dan Roman având mereu inițiativa. Cel mai periculos jucător al clujenilor, Dan Roman a avut două bune oportunități, una cu capul reținută de barvul portar advers și cealaltă deviere din șase metri pe lângă poartă.

Replica bihorenilor vine pe mâna lui Sabadaș, care trece de Lăzăreanu, portarul advers și trimite în bară. De asemenea în urma unei centrări de pe partea dreaptaă, cu capul, Sabadaș, reia puțin peste. Pe final de primă repriză, Dan Roman este împins din spate în careul advers, centralul lasă jocul să continue…

Pauza este un sfetnic bun pentru gazde, Sergiu Pop intră în teren și animă automat atacul. În debutul părții a doua, Dan Matei de la peste 40 metri de poartă trimite lung, Barabas ezită balonul lovește transversara și revine în teren.

Gazdele deschid scorul după o oră de joc, centrarea lui Florin Pop de pe dreapta este deviată norocos de un coechipier până la Sergiu Pop care singur din șase metri nu poate rata (1-0).

Oaspeții au două ocazii de singur cu portarul, Barabaș respinge miraculos iar tabela rămâne neschimbată. Nou intratul Vancea pătrunde pe dreapta, este faultat clar în careu. Penalty executat și transformat de Sergiu Pop (2-0). Sorian execută o lovitură liberă din lateral stânga, Lăzăreanu respinge cu dificultate. Timpul trece în favoare bihorenilor, care fac și cea de-a treia mutare. Pe final de meci, oaspeții atacîă, contraatac Florian îl lansează în adâncime pe Sergiu Pop care după o cursă individuală trimite plasa (3-0).

Superbă victorie pentru CSC Sânmartin care a reușit patru puncte în ultimele două etape în compania unor adversari extrem de redutabili. Terenul din Sântion este decomnadtă gazda formației din sânmartin dar care cel mai probabil din retur vor juca meciurile de pe propriul teren în comună, în vecinătatea Stadionului Luceafărul unde deja au fost amplasate vestiarele și vor fi instalate la primăvară, tribune.

Miercuri 11 septembrie de la ora 16,30 elevii lui Călin Cheregi vor întâlni tot la Sântion pe U Cluj-Napoca, în cadrul turului cinci al Cupei României la fotbal.

CSC Sânmartin: Barabaș – Florin Pop, Pintea, Lupșe, Arsene – Habakuk, Tiponuț (90 Andrași) – Brata (60 Vancea), Sorian, Ban (46 Seriu Pop) – Sabadaș (46 Popa).

About Author