Categories Fotbal

Ovidiu Morna, suspendat noua etape in debutul sezonului!!!

007BULETIN INFORMATIV

nr. 3 din 12 septembrie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a III-a din Liga IV-a desfășurate în perioada 7-8 septembrie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 7-8 septembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile din campionatele de copii, desfășurate în perioada 5-9 septembrie se omologhează cu rezultatele de pe teren.

III. SANCŢIUNI

LIGA A 4-A, DUPĂ ETAPA 3, DIN 7-8 SEPTEMBRIE

Jurcuţ Cristian (Viitorul Borş), Şendruţiu Sergiu (CSC Sânmartin II) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 80 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Cheregi Teodor (CSC Sânmartin II) se suspendă 3 etape şi o penalitate de 400 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Morna Ovidiu (CSC Sânmartin II) se suspendă 9 etape şi o penalitate de 500 lei, conf TII, SII, art. 65/b.

CSC Sanmartin se penalizează cu 100 de lei, conf. TII, SIV, art. 78/b.

Raţ Ionuţ (Crişul Aleşd) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Pentru nefilmarea meciului de pe teren propriu, Crişul Sântandrei se penalizează cu 500 lei.

FC Universitatea Oradea se penalizează cu 100 de lei, conf. TII, SIV, art. 78/a.

LIGA a 5-a

SERIA 1 – după etapa 3 din 7-8 septembrie

Pop Ramon (Voinţa Cheresig) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 80 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

SERIA 2 – după etapa 3 din 7-8 septembrie

Boldor Răzvan (Voinţa Ciumeghiu), Bragye Valentin (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 80 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Milian Cosmin Vasile (Izvorul Cociuba Mare), Lakatoş Pavel (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 100 lei, conf. TII, SII, art. 63/1e.

Porge Ioan (manager sportiv, Biharea Vaşcău) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 500 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

IV. COMUNICĂRI

Faza a IV-a a Cupei României se va desfăşura miercuri 25 septembrie, de la ora 16:30, după următorul program: Zorile Bunteşti – ACS CAO 1910 Oradea, Gloria Beiuş – Crişul Sântandrei, CS Săcueni – Viitorul Borş, FC Universitatea Oradea – Unirea Livada.

CS Mădăras îşi va disputa meciurile de pe teren propriu sâmbăta, de la ora etapei.

În sezonul 2019-2020, echipele din Liga a IV-a au obligaţia să folosească permanent pe teren doi jucători Under 21 (născuţi în anul 1999 sau mai tineri) şi un jucător Under 20 (născut în anul 2000 sau mai tânăr), formaţi la nivel naţional. Dacă unul sau mai mulţi dintre aceşti jucători sunt eliminaţi din teren, echipa respectivă nu este obligată să introducă pe teren un alt jucător care să îndeplinească condiţiile respective. Echipa care nu respectă regula folosirii jucătorului U21 va fi sancționată cu pierderea jocului prin forfait, conform ROAF.

Echipa gazdă este obligată să filmeze jocul cu mijloacele tehnice (cameră și trepied) puse la dispoziție de AJF Bihor, în caz contrar va fi penalizată financiar cu 100 lei/meci nefilmat. În caz de incidente sau probleme de organizare, neprezentarea filmării de către echipa organizatoare va atrage și alte sancțiuni.

Toti ocupantii băncilor de rezervă vor purta, la vedere, pe toată durata jocului, ecusonul emis de AJF Bihor. Lipsa ecusonului atrage după sine nepermiterea prezenței respectivilor oficiali (antrenori, medic, maseur, delegat etc.) pe banca tehnică.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

About Author