Categories Alte sporturi

Talentul lui Antonio Cohut confirmat din nou la Bucuresti

În perioada 28-29 septembrie 2019 s-a desfășurat cea de-a 6-a etapă de karting CNKS pe cartodromul AMKART din Bucuresti, unde,dintre cei 170 de piloți din toata țara si noi Bihorul am fost reprezentați de 3 piloți.

La categoria mare KFJ cu motoare de 125 cm am fost reprezentați de experimentatul si ambitiosul pilot Oradean COHUȚ ANTONIO,care de la începutul calificările a dominat, având cei mai buni timpi,ocupând pole positionul.

Duminica plecând din grila de pe locul 1, a reușit să câștige cursa, luandu-și un avans considerabil fata de locul 2, lăsând pe toata lumea fără replică.

La categoria mini junior cu motoare de 60 cm, am fost reprezentați de Ivan Indries,care a câștigat si calificările si cursa, după o luptă grea, de la început până la sfârșit; talentul și-a spus cuvântul și de această dată.
La cea mai mică grupa promo bb cu motoare de 50 cm, am fost reprezentati de cel mai mic dintre piloți, având doar 5 ani, Secară Raul,care a câștigat locul al doilea, după o luptă foarte frumoasa.

Aducem mulțumiri mecanicului nostru pentru setările făcute karturilor.

Mai vrem să mulțumim pentru susținere celor de la THERMAL TECHNOLOGY POWERED BY CARBON FIBER HEATING SRL.

About Author