AJF Bihor rasplateste colaborarea pozitiva cu CSM Oradea!!!

În urma bunei colaborări din ultima perioadă, Asociația Județeană de Fotbal Bihor a decis să-l premieze cu o plachetă pe Șerban Sere președintele CSM-ului din Oradea pentru sprijinul nemărginit al fotbalului și nu numai.

Această mică plachetă este un semn de recunoștință pentru faptul că întrecerile de copii și juniori sau pentru old-boys au deschidere să fie organizate în cele mai bune condiții și în Municipul Oradea.

Peti Boroș, secretarul general al AJF Bihor, cel mai vechi membru din noua conducere a efectuat mica festivitate și speră ca pe viitor colaborarea să fie benefică ambelor părți. Că vrem sau că nu vrem, fotbalul rămâne sportul numărul unu în lume și cel mai răspândit sport de pe planetă.

Într-o altă ordine de idei, un scenariu optimist al președintelui CSM-ului ar fi finalizarea noii sali polivalente din Oradea, pe fostul amplasament al pieței Ocso, iar acest lucru ar putea fi relizabil la finele anului viitor.

Dar în primăvara lui 2021 cu siguranță că se va face inaugurarea oficială, care va fi una extrem de așteptată.

Una alt subiect interesant este faptul că secția de baschet a CSM Oradea are un nou sponsor oficial și anume SuperBet, iar acest aspect vine cu un plus financiar pentru club. Secția de baschet masculin, campionă națională are un buget de 1,1 milioane euro în acest an dintre care 85 % sunt bani privați.

Baschetul are aproximativ 37-38 de parteneri oficiali, an de an iar SuperBet este primul. Curios este faptul că Digi Sport nu mai e sponsor oficial din urmă cu două sezoane din motive obiective.

În acest sezonul secția de șolo are aproximativ 500 000 euro buget, iar ce ade handbal 250 000 euro, iar pe viitor acestea pot să crească în funcție de performanțele reușite.

De asemenea participarea oricărei secții în Cupele Europene aduce un plus valoare, imagine sa orice alt lucru pozitiv orașului, municipiului și județului prin sport, lucru care trebuie remarcat la capitolul relizări.

About Author