Categories Fotbal

Bihorenii Erik Lincar si Viorel Domocos, noii antrenori ai Concordiei Chiajna

erikErik Lincar (foto) şi-a găsit repede echipă după ce a demisionat de la Turis-Oltul Turnu Măgurele. Tehnicianul de 40 de ani va continua tot în Liga 2 şi se pare că a ajuns la un acord cu Concordia Chiajna. Aici îl va avea secund pe Viorel Domocoș, cu care a lucrat în trecut și la Turis.
Totuşi, Lincar ar dori să înceapă munca abia din iarnă pentru a nu prelua echipa în plin campionat. Fostul mijlocaş al Stelei a plecat de la Turnu Măgurele, după ce a acuzat disensiuni cu oficialii clubului condus de Valentin Dragnea. Unul dintre motivele pentru care antrenorul a decis să plece, chiar dacă echipa pe care el a promovat-o din Liga 3 era pe locul 1 în Liga 2, a fost faptul că i s-a cerut ca vedeta echipei, Cristi Bud, să fie reprimită în lot. Lincar dorea să renunţe la fostul atacant de la CFR, cu care avusese conflicte verbale.

Între timp, liderul din Liga 2 l-a adus în locul lui Lincar pe Florin Bratu, fostul tehnician al lui Dinamo.

Cu Erik Lincar antrenor, Turris-Oltul a reuşit să lege 15 victorii consecutive şi 17 de invincibilitate, cuprinzând meciuri în Liga 3, Liga 2 şi Cupa României. În ultimele două jocuri oficiale a pierdut în Cupa României, 2-3 acasă cu Academica Clinceni (Liga 1) şi 2-3 în deplasare cu Campionii FC Argeş (Liga 2).

După nouă etape din acest sezon sub conducerea lui Erik Lincar, echipa din Teleorman a înregistrat şapte victorii, un egal şi o înfrângere, având golaverajul 20-5 şi fiind lider în clasament, cu 22 de puncte. Următoarele clasate sunt UTA şi SCM Gloria Buzău, ambele cu 19 puncte.

După 11 etape, Concordia Chiajna se clasează pe locul 11, din 20 de echipe, cu 13 puncte. În ultimele 5 dueluri din campionat, Concordia a bifat doar un succes.

About Author