Categories Alte sporturi

Se doreste continuitatea scrimei in Oradea!!!

Secția de scrimă a LPS Bihorul dorește continuitate când vine vorba de performanța sportivă. LPS-ul prin vocea directorului Dan Matei în ciuda situației economice mai mult decât îngrijorătoare a sportului din Românie, sub nicio formă nu dorește desființarea secțiilor sportive.

Noul responsabil al secției este tânărul antrenor Andrei Timoce s-a format ca spadasin în orașul nostru și a reprezentat ani de zile culorile echipelor CS Crișul și CSM Oradea.

ca și palmares s-a clasat pe locul 12 în concursul individual al Campionatului European de spadă 2017 (disputat la Tbilisi – Georgia) și a fost, timp de un deceniu, component al lotului național de seniori. Andrei Timoce intenționează să se retragă din activitatea de sportiv la finele acestui an, ultimul său concurs fiind Cupa României, programat la data de 1 Decembrie, unde va concura pentru Dinamo București. Dublu licențiat, este absolvent al Facultăților de Construcții, respectiv Educație Fizică și Sport. A absolvit școala de antrenori de scrimă.

„Avem încredere în seriozitatea și capacitatea de muncă a noului nostru coleg, Andrei Timoce, care va pregăti grupele de copii și juniori din cadrul secției de scrimă-spadă a clubului nostru. Îi doresc mult succes și în același timp, îi mulțumesc domnului Nicolae Ille pentru activitatea depusă”, a declarat Dan Matei, directorul CSȘ LPS Bihorul.

About Author