Categories Alte sporturi

Mihuta Karina confirma forma buna in Ungaria

În acest week-end localitatea Jaszbereny (Ungaria) a gazduit editia a XI a Cupei Internationale de Taekwon-do ITF cu denumirea “Cupa Internationala Lehel Vezer”, unde au participat cluburi din Bosnia Hertegovina, Cehia, Croatia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria.
Tara noastra a fost reprezentata de clubul oradean King Do-Lions, clubul dejean Vulturii si clubul Allmotion din Cluj.

Sportivii si-au putut etala valorile in patru probe competitionale : Tull (exercitii de forma), Lupta, Tehnici speciale si Spargeri forta (doar seniorii).
Sportiva clubului King Do-Lions, Mihuta Karina asa cum ne-am obisnuit si in acest an de fiecare data a urcat pe primele trepte ale podiumului la toate intrecerile nationale si internationale de taekwon-do. Nici de aceasta data nu putea fi altfel, sportiva antrenata de Romeo Tulkos, la acest campionat a obtinut Locul I la proba de lupta copii feminin +40 kg si locul III la tull junioare centuri negre 1 DAN.
Din corpul de arbitraj au facut parte oradenii Camelia Ionescu si Magyar Zsolt, respectiv Romeo Tulkos.
“ Karina este o sportiva de valoare, de la care mereu avem asteptari! Sigur , ne-am dus pregatiti sa ne atingem obiectivul propus si am reusit! Karina este o sportiva de la care avem si vom avea asteptari in continuare, cunoscand valoarea si ambitia ei sunt convins ca mereu isi va spune cuvantul la toate competitiile la care vom participa!” – Romeo Tulkos.

About Author