Categories Fotbal

LPS Bihorul rateaza prezenta in semifinale la turneul din Spania

lpsÎn perioada 5-12 octombrie la Sant Vicenc (Spania) a avut loc un nou turneu internațional de fotbal juvenil pe mai multe categorii de vârstă. Au participat echipe de club din Spania, Germania, Ucraina, Norvegia, România, Polonia, Ungaria și Danemarca.

Țara noastră a fost reprezentată de LPS Bihorul Oradea categoria Under 13 antrenor Lucian Stance și LPS Banatul Timișoara, categoriile U13 și U 17.

Bihorenii ai pierdut jocul de debut scor 0-1 cu nemții de la Freiediez, pentru a câștiuga următoarele două jocuri cu același scor 5-0 cu nemții de la Borheim și ucrainienii de la Pokrova.

În sferturi de finală, din păcate pentru ei, orădenii au pierdut la loviturile de departajare scor 3-4 (1-1) cu ucrainienii de la Zhidakiv. Din echipa LPS-ului au făcut parte: Dumea, Herlaș, Pereș, Nagy, Ciuclea, Bundea, Cociuba, Romocean, Catrișcău, Zghibonț, Zemplenyi, Bocuț, Brisc, Haica, Cuc, Halasz, Borza, Călinescu.

„A fost o experienta placută pentru copii, o parte dintre ei au fost și în urmpă cu un an, nivelul a fost unul mediu, cred că puteam face mult mai mult, în meciul decisiv am fost egalați cu trei minute înainte de final, după ce am condus aprope tot meciul. Am vizitat Barcelona, binențeles Stadionul Nou Camp și au luat contact cu un fotbal la un alt nivel. E nevoie de turneuee internaționale pentru ca copii să capete experiență! aveam să spună Lucian Stance.

About Author