Categories Fotbal

Adrian Mutu: N-am fost responsabil si imi asum

mutuAdrian Mutu (40 de ani) a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor Ovidiu Ioanițoaia. Fostul jucător de la Chelsea sau Juventus a comentat, printre altele, cele mai delicate episoade din cariera sa.
„Au fost momente în care n-am fost responsabil și-mi asum. Eu recunosc… Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată. Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție.

Nicio greșeală gravă pe care am făcut-o n-am mai repetat-o. Am învățat și am știut să merg mai departe. Trecutul nu mă definește pe mine ca om. Am fost un copil și am făcut greșeli. Am fost criticat, am plătit. Acum sunt tată, soț și antrenor. Sunt o persoană matură și încerc să dau cele mai bune sfaturi.

Pentru mine, cel mai grav lucru în momentul de față este irosirea de talent. Iar mulți spun că mi-am irosit talentul. Dacă știam la momentul respectiv cum să gestionez problemele din viața mea, sigur jucam la un nivel și mai mare. Și eram și printre cei mai buni fotbaliști din lume și lângă Hagi, Balaci și Dobrin”, a spus Mutu la „Prietenii lui Ovidiu”.
Mutu a avut serioase probleme din cauza consumului de substanțe interzise. În 2004, când de-abia se transferase la Chelsea, „Briliantul” a fost depistat pozitiv cu cocaină și, prin urmare, a fost exclus din lot de Jose Mourinho, antrenorul londonezilor din acea perioadă.

Adi Mutu a avut probleme asemănătoare și în 2010, când a fost depistat cu sibutramină, pe vremea în care evolua în tricoul Fiorentinei.

Pe lângă aceste momente care au condus de fiecare dată la suspendare, Mutu a ieșit în decor și prin prezențele sale mondene sau prin relațiile publice.

About Author