Categories Handbal

S-au chinuit pana in final pentru un succes neconvingator

Victoria era obligatorie pentru fetele lui Tomas Ryde în încercarea de a se califica în Grupele Principale ale CM de handbal feminin din Japonia. Un succes aducea un moral mai bun înainte de duelurile decisive cu Muntenegru și Ungaria. Confruntarea dintre România și Kazahstan s-a terminat în cele din urmă cu victoria alor nostre cu scorul de 22-20.

După dușul rece cu Spania, România și-a mai revenit din punct de vedere mental odată cu victoria obținută împotriva Senegalului.

Meciul cu Kazakhstan a fost unul în care s-a dorit a se regla ultimele setări ale jocului, pentru că împotriva Muntenegrului și a Ungariei este nevoie de mult mai mult. Dar nu a fost deloc așa, a fost mai mult un chin, cu o echipă extrem de modestă care s-a autodepășit. Pe fondul unei relaxări total nepermise în tabăra noastră.

Doar primele trei clasate vor merge în Grupele Principale, România are nevoie de încă cel puțin un succes cu Muntenegru sau Ungaria. Pe lângă acest lucru, este nevoie de un alt nivel de exprimare pentru a putea conta cu adevărat în cele două „finale” cu Muntenengru și Ungaria.

About Author