Categories Fotbal

Mandat modest si foarte slab pentru nea Piti la Craiova!!!

Universitatea Craiova a anunțat, sâmbătă, că a ajuns la un acord cu antrenorul Victor Pițurcă pentru rezilierea contractului. Gruparea olteană a precizat că Pițurcă a fost cel care a cerut încheierea colaborării, pe motiv că „dorința sa de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club”.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

Victor Pițurcă a preluat-o pe Universitatea Craiova la 22 august 2019, înlocuindu-l în funcția de antrenor principal pe Corneliu Papură. El semnase un contract pe trei ani cu echipa olteană.

La numirea în funcție, Pițurcă anunțase că principalul său obiectiv este câștigarea campionatului. După 22 de etape disputate în Liga1, Craiova se află pe locul 4 în clasament, cu 37 de puncte (11 victorii, 4 remize, 7 înfrângeri), la șapte lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

În vârstă de 63 de ani, Pițurcă a mai antrenat de-a lungul timpului următoarele echipe: Steaua, FC U Craiova, Al-Ittihad, România Under 21 și echipa națională a României (în trei mandate).

About Author