Categories Tenis

Simona Halep incepe anul cu un meci demonstrativ

Simona Halep se pregătește la Adelaide, în Australia, acolo unde va participa la primul său turneu din aceast an, chiar în orașul natal al antrenorului Darren Cahill. Între antrenamente, fostul lider mondial și-a făcut timp și să meargă la piață.

La piață, în Adelaide
Sfătuită de Darren Cahill să meargă la cumpărături în cea mai veche piață alimentară din emisfera sudică, Simona Halep s-a aprovizionat cu fructe și a postat fotografia pe rețelele de socializare. ”Un loc perfect pentru a face cumpărături, Darren”, a scris sportiva pe contul său de Instagram.

Lunar, la Adelaide, este livrat un milion de kilograme de fructe şi legume proaspete.

Simona i-a încurajat pe localnici să îsi faca provizii din piaţa înfiinţată acum mai bine de 150 de ani, pentru a susţine industria alimentara devastată de cele mari incendii de vegetaţie din istorie.

Australian Open ar putea fi primul turneu de Grand Slam care se joacă indoor din cauza calității aerului respirabil periculos alterat la Melbourne de incendiile devastatoare de vegetație.

„Este clar că sănătatea jucătorilor este prioritară. Suntem pregătiți pentru orice” asigură organizatorii.

„Nu îmi dau seama în momentul acesta dar cu siguranţă, după câteva antrenamente, o să înţeleg despre ce este vorba”, a declarat Simona Halep, întrebată despre această situație.

Dacă Open-ul Australiei se va disputa pe teren acoperit, Halep va trebui să se adapteze la noua suprafaţă de joc mai puţin rapidă aleasă de federaţia de la Melbourne.

Organizatorii turneului de la Adelaide au anuntat ca tenismena romana va face pereche la dublu cu Angelique Kerber intr-un eveniment caritabil care are ca scop strangerea de fonduri pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia.

„Pentru toată lumea este o schimbare şi va trebui să ne adaptăm la ea”, spune fostul lider WTA.

Jucătoarea noastră, în prezent pe locul 3 WTA, va coborî de luni o poziție în ierarhia mondială. Ea va face rocada în clasament cu Naomi Osaka. Nipona s-a calificat azi de dimineață în semifinale la Brisbane și a întrecut-o pe Simo în clasament.

About Author