Categories Fotbal

Islanda, succes la limita impotriva Canadei

Islanda se pregătește de meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2020 împotriva României, din Liga Națiunilor, care va avea loc pe 26 martie la Reykjavik. Nordicii se află într-un stagiu de pregătire în California, iar primul meci amical al anului l-au disputat împotriva naționalei Canadei. Echipei lui Erik Hamren, a învins cu 1-0 la capătul unui meci dominat de nord-americani.

Islanda, cu patru titulari împotriva Canadei! Prilej bun și pentru tineri să prindă minute
Așa cum era de așteptat, selecționerul suedez al Islandei a făcut mai multe modificări în “primul 11” pentru meciul amical împotriva Canadei față de confruntările din preliminariile pentru Euro 2020. În acest stagiu de pregătire nu au făcut deplasarea jucători importanți care sunt angrenați în meciuri oficiale cu echipele de club: Gylfi Sigurdsson de la Everton, Traustason de la Malmo, Bodvarsson de la Milwall sau Pallson de la Darmstadt.

Totuși, Erik Hamren a avut la dispoziție împotriva Canadei destul de mulți titulari pe care îi vom vedea la lucru și împotriva României: portarul Halldorson, fundașii Arnason și Eyjolfsson sau pe Finnbogasson în atac. Meciul a fost un prilej bun și pentru câțiva tineri jucători să prindă minute în prima reprezentativă, cum sunt Gunlaugsson sau Anderson.

Islanda vs. Canada (4-4-2): Halldorson – Olafsson, Arnason, Gretarsson, Eyjolfsson – Gunlaugsson, Hauksson, Thrandarson, Anderson – Kjartansson, Finnbogason

Islanda vs Turcia, în preliminariile Euro 2020 (4-4-2): Halldorson – Pallson, Arnason, R. Sigurdsson, Skulason – Bodvarsson, G. Sigurdsson, Bjarnasson, Traustason – Finnbogason, Sightorsson

About Author