Categories Volei

O victorie la care au contribuit toate jucatoarele

În cursul zilei de sâmbătă 18 ianuarie s-a reluat practic întrecerea de volei feminin. În cadrul Diviziei A2, seria Vest, CSU Oradea a primit în etapa a 9-a, penultima din faza I-a retur în Sala polivalentă a Universității din Oradea pe CSȘ Sighetul Marmației. Așa cum era de așteptat, gazdele s-au impus fără probleme cu scorul de 3-0 (-16, -16, -13). Trebuie menționat faptul că oaspetele sunt altăcuite exclusiv din junioare iar prestația lor a fost una lăudabilă.
Dipsuta a fost una fără istoric, Oradea conducând un unele mici excepții pe tabela de marcat pe toată durata celor trei seturi, mai mult Mariana Szabo a folosit de astă dată toate jucătoarele trecute pe foaia oficială, un lucru mai rar întâlnit.

În același timp, este un exemplu pentru Oradea faptul că anumite formații evoluează cu junioarele pentru a progresa iar o competiție este bine venită, ceea ce ar trebui să se aplice mai mult și în echipa bihoreană, fără un obiectiv precis.

La prima apariție în 2020 a unei competiții oficiale în sală, noutatea absolută a fost o tabelă modernă, care face parte din proiectul de viitor al modernizării sălii pentru conducerea CSU Oradea.

Echipa CSU Oradea: Pașca Anca (căpitan), Radu Fîcă Ana Maria, Fîcă
Iuliana, Breban Alexandra, Maxim Andreea, Haidu Roxana, Adamcsik
Daiana, Blaj Giulia, Telian Diana, Grosu Andreea, Chiș Flavia, Pura
Mădălina, Năstruț Denisa, Bikfalvi Alexandra. Antrenori Szabo-Alexi
Mariana și Szabo-Alexi Paul

About Author