Categories Handbal

O victorie mai mult decat lejera

Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut o victorie fără probleme, duminică, în cadrul etapei a 15-a din campionatul Diviziei A, Seria D, în primul meci din 2020, pe care l-au susţinut pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în compania gorjenilor de la CSU „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu. Rezultatul final al jocului a fost 34-22, după ce la pauză CSM conducea deja cu 19-9.

Dacă din primul minut, tehnicianul orădean a trimis titularii, pe parcursul jocului, încă din prima repriză a început să le dea minute şi jucătorilor care de regulă evoluează mai puţin. Mai mult, în repriza a doua pentru echipa bihoreană au evoluat doar rezervele şi tinerii jucători.

Principalul marcator pentru CSM a fost Alexandru Potera, cu 7 goluri, dintre care unul din aruncare de la 7 metri. L-au urmat Claudiu Chiorean, cu 5 goluri, Adrian Mihăilescu, Devid Munea, Benjamin Szabo, Georgel Costea, Paul Oarga şi Andrei Ivancov, cu câte 3 goluri. Două goluri şi-a trecut în cont Andrei Teodorescu, iar câte unul Petru Pomian şi Szasz Csongor.

În clasament, CSM Oradea are 34 de puncte, ocupă în continuare primul loc şi este urmată de Unirea Sânnicolau Mare cu 30 de puncte şi Universitatea Craiova cu 28 de puncte.

În etapa viitoare, CSM Oradea va juca la Timişoara, cu CNOPJ din localitate, duminică, 2 februarie.

About Author