Super Bowl, un adevarat spectacol total!!!

Echipa Kansas City Chiefs şi talentatul său quarterback Patrick Mahomes au câştigat cea de-a 54-a ediţie a Super Bowl-ului, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), învingând cu scorul de 31-20 formaţia San Francisco 49ers, duminică seara, pe Hard Rock Stadium din Miami, în faţa a 76.000 de spectatori, scrie Agerpres.

Gruparea din Missouri îşi trece astfel în palmares al doilea titlu de campioană a NFL, la 50 de ani de la primul său succes, după o revenire spectaculoasă în finalul jocului.

Starul lui Chiefs, Patrick Mahomes, a devenit, la 24 de ani, cel mai tânăr quarterback din istorie care câştigă Trofeul Vince Lombardi, după Ben Roethlisberger. El a reuşit să întoarcă soarta meciului prin lansările către coechipierii săi, după ce San Francisco 49ers conducea cu 20-10 înaintea ultimului sfert al jocului, pe parcursul căruia Chiefs a înscris 21 de puncte.

Kansas City Chiefs îi succede astfel în palmaresul Super Bowl-ului formaţiei New England Patriots, care a cucerit anul trecut trofeul suprem din fotbalul american, pentru a şasea oară în istoria sa.

Cunoscutele soliste Shakira şi Jennifer Lopez au întreţinut atmosfera în pauza finalei de duminică, la spectacol fiind invitaţi, de asemenea, Bad Bunny şi J Balvin. Concertul din cadrul Super Bowl a atras în faţa micilor ecrane aproximativ 100 milioane de telespectatori în Statele Unite.

About Author