Categories Baschet

Cu toate panzele sus pentru un nou trofeu!!!

Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca va gazdui, in perioada 9-10 februarie, intrecerile din cadrul Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020, la start urmand sa se prezinte echipele Dinamo Stiinta Bucuresti, CSM CSU Oradea, SCM Timisoara si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Toate meciurile din cadrul acestui eveniment vor fi transmise in direct de DIGI SPORT.

Baschetul masculin romanesc va imbraca haine de sarbatoare in urmatoarele zile, cu ocazia Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020, eveniment care va fi gazduit in perioada 9-10 februarie, de Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

În urma rezultatelor inregistrate in actualul sezon al competitiei KO, patru echipe au obtinut calificarea la turneul final, Dinamo Stiinta Bucuresti, CSM CSU Oradea, SCM Timisoara si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca urmand sa se lupte pentru mult ravnitul trofeu. Interesant de remarcat este faptul ca trei din cele patru semifinaliste sunt aceleasi ca la editia precedenta, marea absenta fiind chiar detinatoarea trofeului, BC CSU Sibiu, eliminata in sferturi de gruparea clujeana. In locul castigatoarei de anul trecut va intra pe parchet SCM Timisoara, o echipa care revine la turneul final al intrecerii KO dupa o absenta de doua sezoane.

Conform tragerii la sorti, dar si a grilei de televizare DIGI SPORT, va prezentam mai jos programul complet al Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2020:

Duminica, 09.02.2020 (semifinale)

SF2: CSM CSU Oradea – Dinamo Stiinta Bucuresti (ora 15:15, in direct pe DIGI SPORT)
SF1: SCM Timisoara – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (ora 17:45, in direct pe DIGI SPORT)

Luni, 10.02.2020 (finala)

Invingatoare SF1 vs. Invingatoare SF2 (ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT)

About Author