Categories Fotbal

Nicolae Stanciu are probleme medicale inainte de baraj

Emoții pentru Mirel Rădoi și naționala României. Nicolae Stanciu s-a accidentat după doar 9 minute disputate în amicalul Slaviei Praga cu Hammarby. Culmea e că acesta marcase deja un gol.

”O să vedem cât de serioasă este accidentarea lui Nicolae Stanciu. El are o problemă la gambă. Nu pare ceva serios și sper să nu fie o problemă gravă.

Nico a simțit o durere și l-am înlocuit imediat pentru că nu am vrut să risc nimic. O să vedem zilele următoare despre ce este vorba”, a spus antrenorul Jindrich Trpisovsky, citat de Prosport.
Ilie Dumitrescu a criticat jocul pe care îl prestează Nicolae Stanciu, la echipa națională. Rădoi îl vrea titular în barajul Ligii Națiunilor.

”E egoist Stanciu? Eu mereu i-am reproșat că vreau mai mult de la Stanciu. Vreau mai multă personalitate. Ești 10 la echipa națională, ești lider. Trebuie să scoți adversar din joc.

El are ultima pasă, într-adevăr, șutează foarte bine, dar trebuie să facă diferența la echipa națională. Stanciu mi s-a părut rezervat în acțiuni individuale. Stanciu are cifre bune, aleargă foarte mult. Trebuie să facă diferența”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

About Author