Categories Fotbal

Un gest cu adevărat EXTRAORDINAR!!!

Suflet bun , inimă mare ❤️

Dacă există ceva mai puternic decât ambiția
sa, cu siguranță este vorba despre bunătatea sufletului său! 😍

Cristiano Ronaldo își va transforma lanțul hotelier din Portugalia în spitale pentru a-i trata, în condiții optime de sănătate, pe cei care suferă de coronavirus.

Mai mult decât atât, Cristiano va plăti tratamentul și salariile doctorilor și ale personalului medical.❤️❤️❤️

Recent, portughezul a postat pe pagina de Instagram un mesaj prin care îi îndeamnă pe toţi să respecte indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a scris Cristiano Ronaldo, pe pagina de Instagram.

About Author