Pauza forțată aduce îmbunătățiri bazelor sportive

Bazele sportive aflate în administrarea CSM Oradea și-au oprit complet activitatea în cursul lunii martie anul curent. Aceasta a fost una dintre măsurile luate ca urmare a instaurării stării de urgență pe teritoriul României, alături de alte măsuri dispuse de autoritățile române în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului.

În perioada scursă de la închiderea celor două stadioane (Iulia Bodola și Motorul), a celor două bazine (Ioan Alexandrescu și Crișul), respectiv a bazei sportive Arena Antonio Alexe (sala de sport, de forță și terenurile de tenis), s-au efectuat mai multe lucrări în incinta acestora.

În primă fază toate bazele sportive au fost supuse unui proces de dezinfecție. Această măsură a fost necesară pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire al sportivilor, respectiv de al personalului care asigură buna desfășurare și funcționare a activității atunci când aceasta va fi reluată.

Totodată, vremea bună a permis desfășurarea unor lucrări în incinta și în jurul bazelor sportive amintite. Este vorba despre activități de înlocuire a gazonului la terenurile de fotbal, respectiv lucrări specifice în celelalte baze sportive. Nu au lipsit nici activități de reparare acolo unde a fost necesar acest lucru. De asemenea, s-au plantat pomi în jurul terenurilor de tenis și lângă parcarea de la Arena Antonio Alexe.

Reamintim pe această cale că bazele sportive rămân închise pe perioadă nedeterminată, atât activității sportive pentru echipele CSM Oradea, cât și pentru organizarea de alte evenimente (sportive, culturale, târguri etc). De asemenea, terenurile de tenis și bazinele rămân închise și pentru susținători (abonați) până la noi măsuri dispuse de autorități în ceea ce privește distanțarea socială.

About Author