Categories Fotbal

Conducerea AJF Bihor în concediu fără plată!!!

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a anunțat că sezonul 2019-2020 s-a încheiat din motive extrem de serioase. Covid-19 a oprit competiției mult mai mari și de multe miliaone de euro.

Pe plan local, Asociația Județeană de Fotbal Bihor face scenarii în funcție de starea de urgență. Contactat telefonul, Radu Traian Bitea (foto) președintele AJF Bihor comenta: În primul rând trebuie să revizium total cele 74 de taxe care există în cadrul AJF Bihor.

A venit timpul să ajutăm mult mai mult echipele din postura pe care o ocupăm. Unul dintre sloganurile mele în campania pentru fucnția de președinte era să dăm fotbalul înapoi echipelor.

Cred că suntem cu toții deacord că echipele trebuiesc încurajate să evolueze într-un mediu organizat. Din păcate se anunță un viitor sumbru pentru unele dintre ele, care depind exclusiv de primării. Rămânem optimiști și vom găsi soluțiile să ajutăm fotbalul.

Mesajul președintelui a fost unul echilibrat și totodată realist. Într-o altă ordine de idei, trebuie precizat faptul că pe toată durata stării de urgență și anume două luni de zile, conducerea AJF Bihor s-a afla în concediu fără plata. Cu alte cuvinte nu au luat niciun ban. Dacă starea de urgență se va ridica după data de 16 mai, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie vor fi realuate competițiile de seniori. Vizele medicale vor fi efectuate din nou de către jucătorii activi care oricum aveau nevoie de vize pentru viitorul sezon, iar soluțiile financiare rămân la latitudinea conducătorilor de club cu medicul specialist.

Nu e ușor pentru nicio persoană sănu primească nicio renumerație timp de două luni. Miercuri 15 aprilie toți președinții de AJF-uri dinRomânia vor avea o videoconferință cu Răzvan Burleanu președinte FRF tema primcipală fiind barajul de promovare în Liga a 3-a în sezonul 2019-2020.

About Author