Categories Handbal

CSM Oradea în fața unor adversari interesanți la baraj

Joi (23.04) s-a stabilit componența grupei din cadrul turneului semifinal al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2019/20 din care face parte CSM Oradea. Formația antrenată de George Tăutu și-a asigurat prezența în această fază a competiției ca urmare a deciziei Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal, din 22 aprilie 2020, de a relua activitatea competițională în cursul lunii iunie anul curent.

Reamintim că ultimele meciuri din sezonul regulat se anulează, astfel încât CSM Oradea a fost declarată câștigătoare a Seriei D din Divizia A, unde a repurtat 15 victorii, un rezultat de egalitate și a suferit două înfrângeri.

CSM Oradea a fost repartizată în Grupa 2, alături de CS Medgidia (locul 1 în Seria B), Magnum Botoșani (locul 2 în Seria A) și Universitatea Cluj-Napoca (locul 2 în Seria C).

Turneul semifinal se va desfășura în perioada 12-14 iunie anul curent. Turneul final va avea loc o săptămână mai târziu, pentru ca în perioada 27-29 iunie să aibă loc barajul de promovare.

Reamintim că activitatea sportivă a CSM Oradea se află în stare de suspendare la absolut toate secțiile, inclusiv cea de handbal, în conformitate cu prevederile stării de urgență aflată în vigoare pe teritoriul României. Vom reveni cu noi informații referitor la acest lucru în măsura relaxării restricțiilor.

About Author