Cand vrei să scapi de ceva, înființezi o comisie!!!

Ministerul Tineretului şi Sportului a emis un ordin prin care s-a dispus constituirea Comisiei consultative pentru analiză impactului pandemiei de coronavirus asupra activităţii sportive şi identificarea soluţiilor de relansare a sportului, din care face parte şi secretarul general al AFAN, Dumitru Costin, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, remis AGERPRES.

„AFAN va informează că la dată de 15.05.2020, MTS a emis ordinul nr. 571 prin care s-a dispus constituirea Comisiei consultative pentru analiză impactului pandemiei de coronavirus asupra activităţii sportive şi identificarea soluţiilor de relansare a sportului. Secretarul General al AFAN, domnul Dumitru Costin, face parte din această comisie”, se arată în comunicatul sindicatului fotbaliştilor.

Principalele atribuţii ale acestei comisii sunt analizarea impactului negativ al pandemiei asupra sportului, identificarea problemelor care afectează funcţionarea în mod corespunzător a structurilor sportive, analizarea evoluţiei generale a epidemiei, precum şi a propunerilor formulate de structurile sportive cu privire la modul de desfăşurare al activităţii pe perioada pandemiei.

De asemenea, membrii comisiei vor formula propuneri de măsuri pentru protejarea sănătăţii practicanţilor de activităţi sportive şi pentru relansarea şi dezvoltarea viitoare a domeniului sportive din România.

Rapoartele şi propunerile comisiei, care va fi formată din reprezentanţi ai MTS şi ai altor instituţii importante din domeniul sportului, vor fi analizate de către MTS

About Author