Pandemia bat-o vina, schimbă strategii în sport!!!

Ce am învățat nou în perioada pandemiei de Covid-19…
­În primul rând, PLANURILE de viitor le vom face mult mai echilibrați și mult mai circumspecți. Am avut contact, mai mult telefonic cu cei mai importanți oameni din sportul bihorean iar cuvântul incertitudine era pe buzele tuturor. Și e normal atât timp cât nu știi ce buget vei avea la dispoziție, atât timp cât în viitor lucrurile se pot schimba radical, din toate punctele de vedere.
Și cel mai important, binențeles pentru sportiv, antrenor sau conducător de club, este cel financiar.
Aici lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.
Așa ca mici secrete, nu chiar de stat (pe undeva de imaginat asta) investițiile în sportul bihorean vor continua atât la nivelul bazelor sportive cât și în clubul CSM Oradea, doar că amploarea acestora va fi mult mai redusă.
Mai multe nu sunt de discutat. Nu e momentul
Toate la timpul lor, CSM-ul se va muta într-un sediu nou, iar CS Crișul, primiți pe ultima sută de metri în sediul DJTS-ului va avea mari probleme.
De fapt perioada de sanatoriu la unele secții va continua, doar că de data asta nu vor mai plânge antrenorii că nu au condiții de pregătire. Oricum, rezultatele ultimilor ani sunt mult sub așteptări.
LPS-ul se bazează pe o inverstiție masivă din partea autorităților locale, care cel mai probabil … va fi trecută în plan secund.
Cei mai echilibrați, ca de obicei sunt universitarii, care vor continua pe aceeași linie a colaborării la unele secții și care vor încerca pe viitor să vină cu ceva nou, o agendă mult mai bine organizată și digitalizată.
Din păcate nu multe lucruri bune s-au învățat din pandemie, în continuare Consiliul Județean Bihor este total afon când vine vorba de sport, iar minciunile acestora dau peste cap planurile în special al celor implicați în fotbal… O mare, mare dazamăgire. În campania electorală care va urma, ar trebui împreștiați cu pietre cei care așteaptă votul de le sport sau de la sportivi… Cam așa ceva ar trebui să fie adusă în prim plan o mai veche discuție!!!

About Author