Categories Fotbal

Ladislau Boloni aproape de a prelua pe Ferencvaros Budapesta

Antrenorul român a plecat dezamăgit de la Antwerp, după ce a avut o ascensiune fulminantă cu echipa în ultimele sezoane. Deşi are de unde alege, inclusiv dintre echipele din Belgia, Ladislau Boloni ar putea semna cu un club din Ungaria.

Conform Gazetei Sporturilor, Ferencvaros, club care e aproape de titlu în Ungaria, se află în negocieri avansate cu tehnicianul român.

„Acolo sunt jucători care câştigă 800.000 de euro net, aşa încât pentru club n-ar fi o problemă să suporte un salariu de peste un milion de euro pentru un antrenor cu care să atace performanţa europeană. Boloni se mulează acum pe proiectul clubului, iar tratativele sunt aproape finalizate”, declară o sursă din anturajul antrenorului, pentru sursa citată.

Ladislau Boloni, dorit şi în Belgia
Plecat de la Antwerp, Ladislau Boloni ar fi dorit de Gent şi Standard Liege, scrie presa din Belgia.

Belgienii de la Antwerp au anunţat despărţirea de Ladislau Boloni şi s-au mişcat repede în ceea ce priveşte antrenorul care să-i ia locul. Conducătorii lui Antwerp au anunţat, joi, pe site-ul oficial că Ivan Leko (42 de ani) va prelua locul lui Boloni. Tehnicianul a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Ladislau Boloni conducea echipa din vara lui 2017 , cu care a avut rezultate bune în primele două sezoane. În clasament, gruparea flamandă este acum pe locul 7, cu 21 de puncte, având un meci mai puţin disputat.

About Author