Gaz Metan Mediaș și-a tras antrenor cu nume

Tehnicianul Dusan Uhrin a fost prezentat oficial la Gaz Metan Mediaş, după ce el a condus deja primul său meci, luni, cu Astra Giurgiu, scor 0-0.

Dusan Uhrin va fi ajutat la Gaz Metan de un staff tehnic compus din mai multe persoane. Astfel, de pregătirea fizică se va ocupa Denis Kavan şi el de origine cehă, iar Dragoş Picu este noul antrenor cu portarii. De asemenea, Petr Cuhel va fi antrenor secund, însă acesta va ajunge la Mediaş doar la începutul lunii august, în condiţiile în care se află încă sub contract cu o echipă din Cehia.

Dusan Uhrin şi staff-ul său au semnat un contract valabil pentru un sezon cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Ultima oară, Uhrin a antrenat formaţia Dinamo, din luna august a anului trecut până la 9 martie.

Dusan Uhrin Jr. a mai pregătit în România echipele Poli Timişoara, în două rânduri (2007-2008, 2010-2011), şi CFR Cluj (2009).

Noul tehnician al medieşenilor şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga.

About Author