Categories Fotbal

Gest de remarcat a lui Gennaro Gattuso

Napoli este în negocieri pentru transferul lui Victor Osimhen (foto) de la Lille. Atacantul nigerian încă nu este sigur dacă să accepte oferta celor de la Napoli, iar Gennaro Gattuso vrea să recurgă la un gest extrem pentru a îl aduce în sudul Italiei.

Napoli aproape s-a înţeles cu Lille pentru transferul lui Osimhen, italienii urmând să plătească 81 de milioane de euro, potrivit L’Equie. Totodată, nigerianul a vizitat deja baza de pregătire a celor de la Napoli, a fost acasă la Gattuso, cât şi la Aurelio De Laurentiis, preşedintele lui Napoli.

Cu toate acestea, fotbalistul în vârstă de 21 de ani este în continuare reticent. Problema pe care o are este legată şi de rasism, însă Kalidou Koulibaly l-a asigurat că nu există rasism la Napoli.

În plus, pentru a îi demonstra lui Osimhen că este foarte dorit la Napoli, Gattuso este pregătit să renunţe la o parte din salariul său pentru a putea fi finanţat transferul nigerianului de la Lille.

Osimhen, 21 de ani, a fost cumpărat în 2019 de la Charleloi pentru 14 milioane de euro şi este unul dintre cei mai buni marcatori din Franţa. În stagiunea care tocmai s-a încheiat, atacantul nigerian a marcat 13 goluri pentru Lille.

About Author