Țintesc bine când e vorba de medalii

Fetele de la Clubul Sportiv Redpoint Oradea au reuşit în acest weekend o performanţă foarte bună la Campionatul Naţional outdoor de tir cu arcul pentru copii şi cadeţi, obţinînd două importante medalii.

Cele trei sportive care fac parte din echipa de cadete compound a clubului orădean, Bernadett Haragos, Ştefania Ivan şi Ada Luncan s-au clasat, în calificări, pe locurile 3, 5 şi 9. Bernadett Haragos ar fi putut ocupa lejer locul doi, dar o defecţiune tehnică la arc a împiedicat-o să cîştige punctele de care avea nevoie. Cu toate acestea, după optimile de finală, ea a reuşit să se claseze între primele patru concurente, iar în finala pentru medalia de aur a tras 136 de puncte, la numai 3 puncte diferenţă de campioana naţională en titre, Ştefana Albu de la Black Arrow Belceşti. Astfel, Bernadett Haragos a obţinut medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională.

Ştefania Ivan a reuşit să depăşească pragul de 300 de puncte pe distanţă, iar Ada Luncan a tras un rezultat foarte bun pentru lipsa ei de experienţă competiţională.

În urma acestor rezultate două dintre ele ar putea fi convocate la lotul naţional. De astăzi, sportivii C.S. Redpoint Oradea intră într-o nouă etapă de pregătire, pentru concursurile următoare.

About Author