Bazin didactic în Ioșia. Habar nu au de dimensiunile acestuia!!!

Mult lăudată Grădină termală Ioșia – proiect major pentru administrația locală va demara în prima parte a anului viitor.

Un lucru pozitiv pentru orădenii din zonă, și nu numai cu toate că încă mai sunt posibilități de îmbunătățire a proiectului, municipalitatea lăsând încă două săptămâni pentru colsultări și sugestii. Care sunt mereu binevenite, doar săp se și țină cont de ele, nu să facă după cum visează un personaj tot mai controversat noaptea.

Pozitiv pentru sport este faptul că Grădina termală Ioșia va avea un bazin didactic pentru înot, acoperit care va putea fi folosit pe toată durata unui an întreg, iar inițierea în înot ar putea deveni o prioritate.

Necunoscuta principală a viitorului este dimensiunea acdestui bazin. Viceprimarul dă din umeri, arhitectul habar nu are ce spațiu va fi la dispoziția constructorului iar de aici primele bâjbâieli.

Un specilist în sport sau mai bine spus în natație le atrage atenția că există mai multe feluri de bazine care pot și să fie incluse în circuitele competițiilor de acest gen. Este vorba de bazine de 25 m, 33 m, 50 m și 100 m maximum., dar și unele bazine care suportă modificări, dar acelea sunt pentru sărituri.

Cu alte cuvinte cele din urmă 50 și 100 m cad din start pentru că nu există spațiu, iar noul bazin va fi de 25 sau 33 m. dacă cei care vor efectua lucrările gândesc nu sunt plante. Au mai demonstrat că gândesc doar aiurea.
La prima vedere pare un lucru foarte bun pentru copii și tineri care doresc să efectueze un curs de înot și nu numai, ar putea fi deschis și abonaților, dar mai e mult până departe.

Deocadată să le deschidem ochii celor care contruiesc și să înțeleagă cu nu pot face un bazin așa de diferite dimensiuni pentru că atât le permite spațiul, pentru că pur și simplu se fac de râs în fața unei întregi națiuni. Iar orice îmbunătățire a bazelor sportive deja existente în municipioul Oradea este bine venită.

About Author