Categories Fotbal

Dezamăgire totală. CAO învinsă în primul meci de baraj!!!

În cursul după-amiezii de miercuri 5 august, CAO Oradea campioana județului Bihor la fotbal, Liga a 4-a a disputat la Zalău, primul meci din barajul de promovare în Liga a 3-a. Adversară i-a fost formația CSM Satu Mare. Din păcate pentru ei, orădenii au dezamăgit și au cedat în cele din urmă cu scorul de 3-1. Cu un joc mult mai elaborat și mult mai practic, cei de la CSM sunt 100% promovați în Liga a 3-a.

Bihorenii au avut o primă repriză slabă, sătmărenii intrând la cabine în avantaj, gol înscris încă din minutul 6. În partea a doua Dobrescu a fost eliminat pentru proteste la o decizie ciudată, iar misiunea adversarului s-a dovedit a fi mult mai facilă.

În urma acestei înfrângeri, CAO practic nu prea mai poate spera la promovare în Liga a 3-a, orice rezultat în ultimul meci de sâmbătă cu Someșul Dej fiind practic fără istoric, la jocurile directe CSM Satu Mare stă mult mai bine.

Teoretic o victorie facilă cu Dejul la mai mult de trei goluri diferență le-ar da speranță la locul secund, care printr-o conjunctură favorabilă ar duce în Liga a 3-a. Dar deocamdată acea victorie nu a venit și cei din Dej având și ei șansa lor la promovare.

E însă greu de crezut așa ceva, iar să te îmbeți cu apă rece după o astfel de înfrângere este lipsă totală de profesionalism.

About Author