Categories Fotbal

CAO, succes meritat și o promovare mult dorită

În cursul după-amiezii de duminică 9 august, pe Stadionul Gheorghe Gușet din Zalău a avut loc jocul al treilea de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

După ce miercuri au cedat cu scorul de 1-3 în fața celor de la CSM Satu Mare, campioana județului Bihor și anume CAO Oradea a reușit un succes de senzație, scor 2-1 (0-1) în fața celor de la Someșul Dej. Clujenii au reușit deschiderea scorului prin Toma în minutul 39 din lovitură liberă. În partea a doua, mult mai proaspeți, orădenii au întors rezultatul după reușitele lui Hosu și Blăje, acesta din urmă cu un șut senzațional de la peste 35 metri.

Disputa a avut loc pe o căldură toridă, CAO a avut mai mult posesia dar nu a găsit mereu drumul spre poarta adversă.

Au forțat de fiecare dată pătrunderile individuale, în dauna unor acțiuni colective. Dejenii au lovit transversala în debutul părții a partea a doua a meciului, atunci când au apărat un avantaj fragil. În minutul 71 CAO a restabilit egalitatea, iar după aceea pe teren a exustat o singură echipă și anume CAO. Aceștia au dominat într-o manieră categorică trecând în avantaj. De asemenea au mai beneficiat de două trei situații rarisime de gol dar nu au mai marcat, cu toate că era important prin prisma golaverajului. În urma acestei victorii, CAO are șanse mari să fie între cele șapte echipe promovate în Liga a 3-a, de pe poziția secundă din clasamentul intermediar.

About Author