Categories Fotbal

Cosmin Contra, noul antrenor al formației Dinamo

Cosmin Contra (foto) a semnat un contract pe 2 ani cu Dinamo, după ce a ajuns la un acord cu spaniolii care au preluat clubul, scrie Prosport. Negocierile au fost purtate de la distanţă. În ultima perioadă, Contra s-a aflat la Lisabona pentru Champions League. El a fost observator tehnic în cadrul competiţiei pentru UEFA.

Fostul selecționer al României îi va lua locul lui Gheorghe Mulţescu. Acesta ar urma să rămână la club, dacă va accepta oferta conducerii de a rămâne în departamentul de scouting. Contra a mai antrenat-o pe Dinamo în 2017, înainte să fie numit selecţioner. A reuşit să ducă echipa pe locul 3, cea mai bună clasare din mandatul lui Ionuţ Negoiţă.

Mulţescu a negat că a fost informat de venirea lui Cosmin Contra, însă spune că este o variantă pe care a auzit-o ca fiind posibilă.

„Da, am vorbit cu ei (patronii clubului). Pentru Dinamo, accept orice, ca să fie în regulă. Le-am spus că da, mă dau la o parte dacă vine un alt antrenor. Ei sunt patronii acum”, a spus Gheorghe Mulţescu.

About Author