Larisa Iordache visează să revină în actualitate

Larisa Iordache (foto) a trecut prin trei ani de chin după accidentarea de la Campionatele Mondiale de la Montreal. A suferit trei operații, dar sunt semne că acest coșmar s-ar fi terminat pentru gimnasta care speră cu ardoare să obțină un loc la Jocurile Olimpice din 2021!


Larisa Iordache a trecut printr-o serie de probleme și intervenții chirurgicale pentru a se pune pe picioare după ruptura de tendon ahilian și a reveni pe podium.

Dacă la început era convinsă că își va reveni rapid, dat fiind că recuperarea era estimată să dureze mai puțin de un an, în realitate lucrurile au stat total diferit. Cu toate acestea, gimnasta nu s-a lăsat doborâtă de probleme și a reușit să se refacă pentru a reveni în forță.

Larisa a dezvăluit că are în plan să lupte pentru a câștiga un loc anul viitor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, având în vedere că încă mai sunt locuri pentru două gimnaste din România.

„Ar fi o dorinţă împlinită, nu un vis. O să fie o dorinţă împlinită, pentru că o să-mi arăt mie încă o dată că am putut şi pot”, a spus ea pentru AntenaSport.
În plan sentimental, însă, lucrurile nu stau prea bine pentru gimnasta în vârstă de 24 de ani. Momentan, nu este implicată în nicio relație și se pare că întâmpină dificultăți în a găsi partenerul potrivit.

„Timpul, poate și ăsta e un motiv. Însă este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi și să îţi ofere exact iubirea de care ai nevoie sau să te completeze și să îți înțeleagă viața în totalitate. Trecutul pe care l-am avut m-a ajutat să fiu omul de astăzi. Nimic nu aș schimba”, a spus Larisa Iordache, potrivit spynews.ro.

Până acum, vedeta a fost implicată în două relaţii, cu Roland Modoran şi Victor Simion. Prima relație a durat aproximativ un an, iar cei doi au rămas rămas buni amici. În schimb, relația cu Victor nu s-a încheiat în același mod. După o cerere în căsătorie, cei doi și-au spus adio și chiar s-au șters de pe rețelele de socializare.

About Author