Categories Fotbal

Tun financiar pentru CFR Cluj

CFR Cluj îşi rotunjeşte conturile cu o sumă foarte bună, pe care o primeşte din partea UEFA, pentru participarea în cupele europene. Campioana României a ajuns până în 16-imile de finală din Europa League în sezonul trecut.

fArdelenii urmează să încaseze trei milioane de euro din partea UEFA, sumă care reprezintă marketpool-ul, scrie prosport.ro. Aceşti bani vor intra în conturi pe lâgnă cele 13,3 milioane de euro pe care le încasaseră deja cei de la CFR Cluj pentru participarea în play-off-ul Ligii Campionilor şi pentru prezenta în 16-imile de finală din Europa League.

Suma din marketpool a crescut considerabil pentru că FC Sevilla, echipa care a eliminat trupa lui Dan Petrescu din Europa League, a câştigat cea de-a doua competiţie europeană ca importanţă.

CFR Cluj participă şi în acest an în cupele europene. A fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Dinamo Zagreb, dar va jucat în turul trei preliminar din Europa League, contra câştigătoarei din partida Djugarden (Suedia) / Europa (Gibraltar).

About Author