Categories Fotbal

Prestație modestă pentru feroviari cu care câștigă un punct

După un debut perfect în Grupa A, CFR Cluj spera să obțină o nouă victorie europeană. Echipa antrenată de Dan Petrescu a avut parte de o misiune dificilă primind vizita campioanei Elveției, Young Boys Berna.

Partida a fost una extrem de echilibrată, terminată în cele din urmă la egalitatea scor 1-1. Clujenii au făcut o primă parte extrem de modestă, fără a conta practic în atac, în timp ce adversarul s-a limitat la rare acțiuni cât de cât periculoase.

În minutul 62 feroviarii au deschis scorul, Ballmoos respinge greșit până la Hoban, acesta îi pasează lui Rondon și atacantul CFR-ului șutează din întoarcere. Mingea a intrat în poartă după ce a fost deviată (1-0).

Din păcate au trecut doar șapte minute și s-a restabilit egalitatea. Mingea a fost trimisă direct în careu dintr-un aut, ajunge la Fassnacht, primul șut al acestuia este blocat, însă balonul revine la el și Bălgrădean este învins (1-1). Finalul tensionat a arătat un jucp extrem de rudimantar de ambele părți, frica de înfrângere punând amprenta pe reușita jucătorilor celor două formații.

About Author