Categories Polo

CSM Oradea va continua aventura europeană în LEN EuroCup

Echipa de polo CSM Oradea a încheiat participarea la turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2020/21. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a întâlnit, duminică (15.11), pe Sintez Kazan, într-un meci contând pentru locurile 5-6 la evenimentul găzduit de Budapesta, Ungaria.

Meciul s-a terminat cu scorul de 8-13. Pe reprize: 3-4, 0-2, 1-1 și 4-6.

Marcatorii echipei orădene au fost: Dragoljub Rogac – 5 goluri, Vlad Georgescu, Seiya Adachi și Silvian Colodrovschi – 1 gol fiecare. De cealaltă parte, Stepan Andryukov și Adel Latypov au înscris câte trei goluri pentru ruși.

Reamintim că CSM Oradea a pierdut meciurile cu AN Brescia și Vouliagmeni, în faza grupel. Partida cu Enka Istanbul nu s-a mai jucat, deoarece reprezentanta Turciei nu s-a prezentat la turneul din capitala Ungariei.

Parcursul echipei la turneul LEN Champions League a fost în pus în dificultate de pandemie. Delegația orădeană s-a deplasat la Budapesta în mai multe tranșe, din cauza testărilor COVID-19 și a legislației în vigoare.

Partea pozitivă constă în faptul că CSM Oradea poate continua participarea în cupele europene prin prisma participării la turneul LEN Champions League. Echipa va continua aventura în LEN EuroCup, cu speranța că atunci va putea să se pregătească corespunzător și să beneficieze de aportul întregului efectiv pentru a avea o comportare sportivă normală.

About Author