Un mare campion, păcălea testele antidoping

Mike Tyson dezvăluie în sfârșit cum păcălea testul antidoping după fiecare meci de box pe care-l disputa. Fostul mare campion al greilor recunoaște că s-a folosit de urina bebelușului său pentru a păcăli sistemul, iar uneori a apelat chiar și la ajutorul fostei soții.

Mult timp, Mike Tyson (foto) a susținut că nu a folosit niciodată steroizi în carieră, dar recent s-a pus pe făcut dezvăluiri incendiare.

Mike Tyson a folosit un „whizzinator” ca să-i păcălească pe agenții antidoping
În cel mai recent podcast al său, Mike Tyson spune cum a folosit o proteză de penis umplută cu urina bebelușului pentru a trece testele antidoping la care era supus.

Pe o recentă ediție a podcast-ului Hotboxin, vorbind cu Jeff Novitzky, vicepreședinte al departamentului Sănătate în sport și performanță din cadrul UFC, fostul campion la categoria grea l-a întrebat pe invitatul său dacă știe ce e ăla un „whizzinator”. Tot Tyson a detaliat: este vorba despre o proteză de penis pe care o umpli cu urina curată a altcuiva pentru a trece testele antidoping!

„A fost minunat, omule!”, s-a relaxat Tyson, lansându-se în dezvăluiri. „Am pus urina copilului meu în acea proteză de penis. O dată am folosit-o pe cea a soției, iar soția mea a reacționat «Baby, să sperăm că nu se întoarce înapoi cu rezultatul ca ești gravid sau altceva». Și eu i-am zis «Nu, dar nu o să te mai folosim pe tine, vom folosi copilul»”.

La momentul de față, Mike Tyson se antrenează intens pentru un meci demonstrativ împotriva fostului campion în patru divizii Roy Jones Jr., care ar urma să aibă loc la Staples Center, din Los Angeles. Lupta dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. este programată pentru sfârșitul acestei luni și va fi transmisă în sistem pay-per-view.

About Author