Categories Fotbal

Mirel Rădoi rămâne fidel eceleiași filozofii de joc!!!

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, Mirel Rădoi (foto) selecționerul României a făcut unele declarații interesante în ceea ce privește viitorul fotbalului din țara noastră.

„Nu am discutat cu Mihai Rotaru despre plecarea mea la Craiova. Sunt simple speculații spuse de oameni din fotbal, discut cu ei dar asta nu înseamnă nimic. Fiind oltean, am spus cu ani în urmă că îmi dorecs să antrenez Craiova” declara acesta.

„Aceste afirmații sunt aduse în unele momente nepotrivite ceea ce poate crea o stare tensionată la echipa națională. O să stua departe de ele, decât să fiu ca restul, mai bine să fiu ca mine. Suntem într-o analiză cu Federația, o să prezentăm rapotul comisiei tehnice, îmi dorecs să rămân la echipa națională și la următoarea campanie de preliminarii”.

Există o clauză, dacă eu plec o să o plătesc, dacă ei mă dau afară, atunci sunt obligați să mi-o plătească.

Referitor la meciul cu Islanda, Mirel Radoi afirma „Ei au pregătiti meciul mult mai bine ca și noi. Au avut mult mai mult timp la dispoziție, iar selecționerul lor are mai multă experiență. Au o relație de joc mult mai bună ca noi, acest aspect a contat mult”.

Era unul dintre obiective să ajungem în urna a doua valorică, aceiași jucători vor încerca să ne califice și la Mondiale. De la numirea mea, unul dintre obiective era calificarea la Campionatul European. Mi-am asumat responsabilitatea rezultatului, acum ce să fac.

„Nu caut scuze, noi avem doar un antrenament sau două înainte de meci. Se întîmplă unele situații în care nu poți lucrua ceea ce îți dorești. Trebuie să încercăm să depistăm zonele din care primim gol, om la om am primit multe goluri. Mingile din spatele apărării le recuperam greu. Încercăm să primim cât mai puține goluri, dar să nu facem un presing ofensiv sufocant pentru noi”.

„Avem multe lucruri de îmbunătățit, vor fi jucători care nu vor putea face asta, sau nu vor înțelege, nu vor mai veni la echipa națională. După pandemie, toată lumea suferă din punct de vedere fizic, Voi continua să încerc să implementez un stil ofensiv. Noi când vorbim de sisteme, iar adversarul vine cu patru jucători ofensivi, ce facem. Intervenim în funcție de adversar, și vom continua pe aceeași linie. Nu schimbăm din mers, pentru că am început o muncă și doresc să o continui. Eu nu pot garanta în fața cuiva calificarea. Dacă e altcineva, atunci e ok. Eu personal nu fac asta”.

About Author