Categories Polo

Se pot concentra pe întrecerea internă

CSM Oradea a încheiat participarea în cupele europene pentru sezonul 2020/21. Echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de Sintez Kazan, sâmbătă (05.12), la Belgrad. Rezultatul final a fost de 7-13. Pe reprize: 1-5, 2-4, 3-2, 1-2.

Campioana Rusiei a controlat partida, marcând primele trei goluri ale partidei și s-a desprins la șase lungimi în primele zece minute de joc efectiv. CSM-ul a reacționat, dar nu a avut puterea să anuleze handicapul major înregistrat în deschiderea confruntării.

Marcatorii CSM Oradea în acest meci au fost: Vlad Georgescu – 3 goluri, Nichita Ilisie – 2 goluri, Seiya Adachi, Viktor Kovats – 1 gol fiecare. De cealaltă parte, Nikita Deveviankin a marcat trei goluri, gruparea din Kazan având opt jucători care au punctat.

Sintez Kazan a depășit CSM Oradea și luna trecută, în turneul preliminar LEN Champions League, de la Budapesta. Atunci bihorenii au jucat în formulă incompletă.

Reamintim că vineri (04.12), CSM Oradea a cedat cu VK Novi Belgrad, scor 9-12, în partida de deschidere a Grupei H din LEN EuroCup – ediția 2020/21, găzduită în capitala Serbiei.

Astfel, formația bihoreană încheie participarea la acest turneu cu două înfrângeri și nu mai are șanse matematice de calificare în faza următoare indiferent ce se întâmplă la ultimul meci al acestui eveniment, programat duminică (06.12), între Novi Belgrad și Sintez Kazan. Cele două sunt calificat în optimile de finală ale întrecerii indiferent care va fi rezultatul confruntării de mâine.

About Author