Categories Fotbal

Călin Cheregi continuă în staff-ul celor de la CSM Reșița

La reunirea lotului formației de ligă secudă CSM Reșița s-au prezentat 25 de jucători, dintre care doi fotbaliști noi. Este vorba despre Alex Sălceanu, venit de la Turris Turnu Măgurele și de Alexandru Nicolae Sima, un produs al Academiei Gheorghe Hagi!

Rosso-nerii au ales să facă pregătirea de iarnă pe plan local, deoarece condițiile oferite de baza din Valea Domanului sunt foarte bune, iar un cantonament în străinătate ar fi foarte greu de efectuat din cauza pandemiei. Antrenorul Alin Minteuan îl are în continuare secund pe orădeanul Călin Cheregi (foto) și-a fixat un obiectiv destul de îndrăzneț și anume clasarea în primele șase echipe din Liga 2.

Legat de jocurile amicale, rosso-nerii vor întâlni pe 21 ianuarie ASU Poli Timișoara la Reșița, pe 23 ianuarie vor juca în deplasare cu CSM Deva, iar pentru data de 30 ianuarie încă nu s-a găsit un adversar. Pe data de 6 februarie fotbaliștii lui Minteuan se vor deplasa la Severin pentru amicalul cu Universitatea Craiova 1948, iar pe 13 februarie Reșița va întâlni Ripensia Timișoara, locația nefiind încă stabilită.

About Author