Categories Baschet

Două jocuri interesante pentru baschetbaliștii orădeni

CSM CSU Oradea abordează turneul 6 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 în formulă completă. Roș-albaștrii mizează pe toți jucătorii din efectivul primei echipe pentru confruntările cu Dinamo București și SCM U Craiova.

Colectivul sportiv al secției de baschet de la CSM Oradea a efectuat testul COVID-19 obligatoriu premergător turneului în cursul dimineții de luni (18.01). Pe parcursul serii aceleiași zile au parvenit rezultatele, sportivii și staff-ul fiind declarați apți din punct de vedere epidemiologic pentru meciurile de miercuri (20.01) și joi (21.01).

Ambele meciuri demarează la ora 19:00. Ele sunt transmise în direct pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet (FRB TV).

Se anunță două confruntări importante, în compania unor echipe ce au demonstrat potențial și capacitate de efort. Atât Dinamo, cât și Craiova au oferit numeroase momente de baschet de înaltă ținută și au resurse pentru a continua în acelați mod.

Pe de altă parte, CSM-ul a avut destule momente în care a arătat bine, dar la fel de multe în care nivelul de concentrare și implicit efortul nu au fost la nivelul dorit și așteptat. Acestea sunt aspecte necesare în jocul roș-albaștrilor la turneul 6 pentru a obține victoria în acest meci.

Reamintim programul turneului de la Arena Antonio Alexe:

Miercuri (20.01.2021)
SCM U Craiova vs CS SCM Timișoara – ora 16:00
CS Dinamo București vs CSM CSU Oradea – ora 19:00

Joi (21.01.2021)
CS SCM Timișoara vs Dinamo București – ora 16:00
CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova – ora 19:00

Meciurile vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe platforma FRB TV (YouTube).

Potrivit normelor legale în vigoare, accesul publicului la aceste meciuri nu va fi permis.

About Author