Categories Baschet

Oradea continuă seria rezultatelor pozitive

În cursul serii de miercuri 20 ianuarie, în Arena Antonio Alexe, din Oradea CSM U din localitate a trecut cu scorul de 97-75 (32-22, 21-19, 25-13, 19-21) de Dinamo București. Disputa a contat pentru turneul 6 de baschet masculin, programul continuând joi 21 ianuarie cu meciul împotriva celor de la SCM U Craiova.

Întâlnirea a fost una în general echilibrată, unele momente ale jocului aparținând gazdelor aici făcându-se diferența. După un debut echilibrat, Oradea preia inițiativa și-i obligă pe alb-roșii să solicite timp de odihnă.

După primele zece minute, gazdele aveau un avantaj din două cifre. Sfertul al doilea în care rotațiile celor două echipe nu au funcținat foarte exact, a lăsat mult de dorit. Continuă să se folosească mai mult relația unu contra unu, iar bihorenii doresc să forțeze desprinderea. După pauză, treziți din nou la realitate, jucătorii roș-albaștrii își iau în serios rolul de favoriți și forțează desprinderea definitivă,

Cristian Achim fiind muklțumit de ceea ce vede. De astă dată se dă șansă fiecărui jucător, pentru a rula tot lotul, având nevoie de fiecare jucător în Cupele Europene. Dinnou Holt și Watson sunt decisivi, iar Oradea are un aplomb la capitolul încredere.

Ultimul sfert nu a mai contat practic pe tabela de marcaj, organizatorii fiind mai mereu în față ceea ce demonstrează că progresul echipei poate fi unulo evident pe viitor. Cei mai buni marcatori ai învingătorilor au fost Green 16 puncte, Holt 14, Zekovic și Broussard 10puncte fiecare.

About Author